Radiofrekvenční bezbolestná liposukce

Principem ošetření novou technologií je šetrné přehřívání hlubších vrstev kůže, což v konečném důsledku vede k vypnutí kůže a nové tvorbě kožního vaziva - kolagenu, který je nejvíce zodpovědný za vzhled kůže.

Při ošetření je kůže vtažena mezi dvě aktivní elektrody a elektromagnetický impuls rovnoměrně zahřeje cílenou část kůže bez poškození její povrchové vrstvy. Ošetření je téměř bezbolestné, a ošetřený klient (ka) se může vrátit k běžným denním aktivitám. Ošetření, jako i při jiných omlazovacích procedurách, není jednorázové a je potřeba ho alespoň 3 krát zopakovat. Kýžený efekt se dostaví do 6 měsíců po posledním ošetření, je viditelný na napjaté kůži, ve vyhlazených vráskách. Výsledek lze nazvat i nechirurgickým faceliftingem. Působením nové technologie se zlepší kondice kůže o 5-10 let. Samozřejmě, že ošetření novou technologií není spojeno s takovými riziky, bolestivostí a vyřazením z běžného života jako chirurgický facelifting.

Radiofrekvenční liposukce - Přináší podobné výsledky jako chirurgická liposukce, avšak bez jehel, bolesti a rizik spojených s chirurgickými zákroky. Jedná se o redukci tukových polštářků neinvazivním, bezpečným a bezbolestným způsobem, přičemž nedochází k porušení integrity pokožky. Výsledky jsou jasně viditelné již po prvním ošetření!

Před a po ošetření je důležité dodržovat pitný režim s minimálním denním přísunem tekutin 2 litry.

Pro efektivnost a maximalizaci účinku je vhodné opakování přístrojové lymfodrenáže a zvýšení fyzické aktivity, které podporují odstraňování uvolněných tukových buněk z těla.

Hubnutí pomocí radiofrekvenční liposukce?

Výhody:
  • cílená hloubka a teplota ošetření
  • bezpečné a snadné použití
  • regenerace pokožky
  • odstranění tukových vrstev
  • formování postavy
  • úbytek hmotnosti