Ultrazvuková liposukce

Liposukce neznamená pouze operativní zákrok

Liposukce je efektivní metoda, která Vás zbaví nechtěných tukových polštářků. Pokud má pacient pokožku pevnou a elastickou, výsledky zákroku jsou velmi estetické. Upozorňujeme, že v žádném případě není "liposukce" vhodná pro léčbu obezity. Pro určité partie těla je liposukce vysloveně zakázána.

Ultrazvuková liposukce patří k jedné z metod plastické chirurgie, při které je odstraněn nadbytečný tuk z těla. Tato metoda je založena na principu mechanického rozrušení tukové vrstvy a její následné odstranění. Liposukce se nejčastěji aplikuje na břicho, hýždě, boky a stehna. Není určena pro příliš obézní pacienty. Takovým lidem doporučujeme nejprve redukci váhy dietou a až pak navrhneme odstranění tuku za účelem modelování těla.

Nejmodernější medicínské postupy umožňují i bezbolestnou liposukci. Díky neinvazivní liposukci se zbavíte takových tukových polštářků, které jsou velmi těžko odstranitelné dietou či cvičením. Termální a mechanickou energií se narušují tukové buňky, které se následně uvolní do mezibuněčného prostoru. Tuk je přirozeně odplavován lymfatickými a močovými cestami z těla ven. Již po první aplikaci se dostavují viditelné výsledky léčby. Aby byl výsledek "liposukce" trvalý, je třeba následně dodržovat zdravou životosprávu a nezapomínat na dostatek pohybu.